Kasjmirsjal, igjen


Når man strikker såpass mye som jeg gjør, så er tanken om å tjene litt penger på hobbyen sin aldri langt vekke. I hvert fall når jeg har en hylle fullt av kasjmirgarn og flere strikkemaskiner til rådighet. Så noen ganger glimter jeg til, og går litt berserk. Denne gangen har det blitt produsert en del sjal. Flere av de er solgt, og jeg tar gjerne imot bestillinger på flere.

 

Jeg har hatt litt fokus på pynt. Hva kan jeg gjøre for å gjøre det litt mer spesielt? Det lille ekstra, liksom? Svaret fant jeg i garnhylla mi. Når jeg kombinerte den dype burgunderrøde fargen med gull ble det aldeles nydelig!

Kasjmir er et helt fantastisk garn. Det er lett som ingenting, og man tror gjerne ikke det byr på spesielt mye varme. Men det stemmer ikke. Kasjmir varmer overraskende mye, og det på en veldig behagelig måte. Det blir liksom ikke for varmt, ei heller klamt.

Sjalet egner seg veldig godt over bare ermer på fest eller i et bryllup. Jeg kan også strikke dette sjalet i andre farger. Sjalet ligger forøvrig på salg på finn.no, og jeg vil ha 500 kr for det. Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker deg et deilig kasjmirsjal!

Sjalet er altså strikket på strikkemaskin Silver Reed SK280, og er strikket i 100 % kasjmir. Forklaring på hvordan jeg strikket sjalet kommer etter hvert på youtubekanalen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.