Janome how-to’s


IMG_9301Nå har jeg trøblet med iMovie mye lengre enn jeg hadde planlagt, men til slutt fikk jeg publisert to nye videoer på youtube. Den ene viser hvordan du skal tre symaskinen når du syr med tvillingnål, og den andre viser hvor enkelt det er å tre nålen på symaskinen når du har en nålitreder. To små og enkle videoklipp, men allikevel verdt å vite 🙂

Nå som jeg endelig er ferdig med alt som har med video å gjøre, så skal jeg finne frem alle syprosjektene mine og rote det utover stuegulvet. Barna sover, vinglasset er tomt og jeg har stua for meg selv. Jeg synes det er en helt perfekt fredagskveld 🙂

Ønsker alle en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.