Heilt spesiell med ny bok!


IMG_0445I hele mitt liv har jeg drevet på med kreative aktiviteter. Da jeg var yngre var det bare musikk som gjalt, enten det handlet om å spille piano eller trompet, eller gå på øvelse med korpset eller brassbandet jeg spilte i. Jeg har alltid vært en A4 notegeek. Så lenge jeg hadde et ark med noter å se etter gikk det meste greit – men så fort jeg skulle improvisere eller spille uten noter – uten at noe er øvd inn på forhånd, da hadde jeg mer problemer med å prestere.

Restebody2Denne egenskapen har jeg på en måte tatt med meg inn i håndarbeidsverdenen. Der noen kreerer de flotteste klær ut ifra øyemål og en sømbyste, er jeg ganske avhengig av mønster. Selvsagt kan dette ha mye med erfaring å gjøre, at jeg enkelt og greit kan for lite til å sy uten mønster. Slik det er nå føler jeg meg aller tryggest når jeg har mønster å klippe etter og en fremgangsmåte jeg kan følge. Akkurat som da jeg spilte trompet, og jeg foretrakk å spille med noter, ikke uten.
Shorts 1

Jeg kjøpte boka Heilt spesiell og Jubel for halvannet år siden, og det har vært ei kjær bok siden den kom i mine hender. Boken gir deg enkle fremgangsmåter og gode mønstre som er lette å tegne av. Og ikke minst er det mange flotte modeller som jeg gjerne skulle ha sydd mange eksemplarer av, hvis jeg bare hadde hatt tid. Nederst på denne siden kan du se en liste over de modellene fra Heilt Spesiell og Jubel som jeg har sydd – og den listen vokser for hver måned.

IMG_2455Jeg har fulgt Heilt Spesiell på instagram en stund, og hun har lenge reklamert om at hun skal gi ut en ny bok – denne gangen med oppskrifter til barn OG voksen. Siden boken ble lagt ut for salg har jeg tenkt at «den må jeg kjøpe!». Problemet er bare at jeg har så mange jern i ilden for tiden, og hadde jeg kjøp boken ville jeg ikke hatt tid til å sy noe fra den med en gang uansett.

Men plutselig annonserte Sykroken at de ville GI BORT ET EKSEMPLAR av denne boken. For å få boken måtte man trekke lodd, og for å få et lodd måtte man gjøre et av følgende:

  • God Sommer 11 lodd for å kommentere selve innlegget på denne linken
  • 1 lodd for å dele på andre sosiale medier, med peker inn hit til denne konkurransen! FB = 1 lodd, Instagram = 1 lodd, Snapchat = 1 lodd osv)
  • 1 lodd for å blogge om denne konkurransen med peker hit
  • 1 lodd pr verving, om du klarer å få nye medlemmer til å tegne seg!

Min oppfordring i dag til alle der ute er altså: Bli med i konkurransen! Og hvis du lager et medlemsskap hos sykroken etter at du har lest dette innlegget for å bli med i trekningen av denne boken, gi beskjed til meg – for da kan jeg treke flere lodd i konkurransen 😉

Men når det er sagt er sykroken et flott forum som kan hjelpe en fortvilt frue bak symaskinen til å bli en fornøyd en som har fått hjelp fra mange kyndige folk. Jeg prater av erfaring 😉 Og legger du ut et bilde av noe du har sydd på dette forumet, så hagler det med tilbakemeldinger med en gang. En skikkelik hyggelig plass å være, hvis du er glad i å sy, altså 😉

Vil du heller kjøpe «Heilt spesiell» kan du kjøpe på for eksempel Tanum til 323 kr (reklame).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.