Cover til lesebrett


Når jeg først setter meg med symaskinen er det flere ting som skjer. Kreativiteten går helt amok, og jeg har lyst til å lage så utrolig mange ting. Det fører med seg, som mange håndarbeid-entusiaster sikker kan kjenne seg igjen i, med mange ufullførte prosjekter.. Det andre som skjer er at tiden går så utrolig fort. I dag satt jeg 4 timer med symaskinen! Det passer veldig fint at jeg går hjemme i permisjon for tiden 🙂

Det er fremdeles masse jeg kan lære om kunsten å sy med symaskin, men man lærer ikke hvis man ikke prøver seg frem. Så jeg fikk for meg at jeg skulle lage et omslag til lesebrettet mitt. Jeg forsøkte å finne oppskrift på nett, men det var ikke å oppspore. Derfor satte jeg i gang uten oppskrift, og bare kreativiteten til hjelp.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.