Strømpebukse strikket på Passap Automatic


Som jeg har fotalt tidligere, var planen for min «nye» Passap Automatic at den skulle fraktes til hytta. Der skal den bo. Det er flere fordeler med det, som blant annet at man har noe å glede seg til når man skal på ferie.

Ferie + strikkemaskin = sant 😉

Men visse ulemper er det også. Jeg skulle så gjerne blitt litt mer kjent med den, og jeg har lyst til å lage en del to-do-youtubevideoer med denne som tema. Men når strikkemaskinen og jeg befinner seg nesten 800 km fra hverandre, da blir dette vanskelig å få til før vi gjenforenes ved en senere anledning.

Utsikt og passapbukse

Sommerferien på hytta kom og gikk veldig fort dette året – som alltid. Jeg fikk ikke tid til å bruke strikkemaskinen min like mye som jeg hadde håpt på. Men litt fikk jeg gjort, blant annet fikk jeg strikket en strømpebukse til Olivia. Denne er strikket i en nylonforsterket bomull som jeg ikke har strikket med før, og jeg er veldig spent på å se hvor godt den holder seg i bruk i forhold til 100% bomull.

Saapebobler og passapbukse

Oppskriften jeg brukte er faktisk denne. Jeg tok en sjanse med både spenning og garn denne gang, uten å strikke en eneste strikkeprøve. Da strømpebuksen var ferdig kunne jeg fornøyd konkludere med at den passet fint, om mulig var den litt for stor. Men «litt for store» klær til barn er jo en selvfølge uansett, for de vokser jo (dessverre) så fort!

Strømpebuksen er altså strikket på en Passap Automatic, med et nylonforsterket bomullsgarn som jeg har handlet på nett (fra Kina). Oppskriften jeg brukte har jeg tatt herfra.

Passapbukse

Alle bildene i dette innlegget er tatt i vakre Gudbrandsdalen hos mine svigerforeldre. Jeg klarer ikke annet enn å dy meg for å avslutte med bilde nedenfor ,som ble litt sånn halvveis. Olivia er midt i en «Haiiia» (noe i den duren som en kampklar Ninja eller noe slikt roper så høyt han kan midt i et slag). Man kan nesten høre henne rope bare ved å se på bildet 🙂  <3

Ninjaolivia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.