Strikket sjal, rødt


Noen ganger når jeg er på besøk hos min kjære mor slår håndarbeidsgalskapen til, ikke bare hos meg – for der er den iboende hele tiden, men hos min mor. Når hun finner frem strikkepinner eller heklenål kan vi sitte og snakke og kose oss i timesvis!

En av gangene jeg var hjemme dro vi til Lillesand for å kjøpe garn. Vi kjøpte fire sånne svære nøster med teppegarn, jeg har allerede strikket to andre sjal (grønt sjal og farget sjal) i dette garnet. Dette er et utrolig lett, lunt og varmt sjal som både jeg og min mor har brutk veldig mye. Ikke minst gir den melerte fargen en utrolig fin effekt.

Oppskrift på sjalet finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.