Strikket sjal, grønt


Jeg hadde litt rester av et garn, og jeg fikk plutselig for meg at jeg skulle strikke sjal av dette. Vi har nå fått et eget skap hos svigermor/svigerfar som vi skal legge igjen litt klær i, slik at det ikke blir så mye pakking av klær neste gang vi skal hit. Dette nye sjalet mitt skal brettes og ryddes vekk i dette skapet, så har jeg noe godt å tulle rundt halsen når vi er på besøk i juleferien som venter om et halvt års tid.

Nå har jeg strikket 7 sjal med denne teknikken. Noen av sjalene har jeg selv, og noen har jeg gitt bort. Ikke alle har jeg blogget om, men de som allerede ligger her på nett finner du på disse linkene:

Strikket sjal i fine farger
Strikket sjal, rødt
Sjal til svigermor
Babyteppe/sjal

Det er en gammel teknikk, ettersom jeg har forstått, og en veldig enkel sådan. Oppskriften finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.