Blogg,  Tips

Merkerlapper til bruk i barnehagen

IMG_2269Reklame

Ja, jeg innrømmer gladelig at jeg er en smule over gjennomsnittet interessert i håndarbeid. Ikke bare strikker og produserer jeg mye i løpet av en måned, men jeg bruker masse tid på å blogge om det også. Hvorfor gjør jeg det? Jeg synes det er en kjempeflott kombinasjon av to ting jeg alltid har vært glad i å holde på med. Jeg begynte å hekle som tenåring, og har alltid hatt interesse for håndarbeid. Data, internett, websider og slike ting har jeg også interessert meg for veldig lenge. Jeg har laget og driftet ganske mange forskjellige nettsider i løpet av de siste 15 årene, så tidtilovers.com er egentlig bare en av mange. Men likevel er det den bloggen som står mitt hjerte nærmest, som jeg virkelig legger inn en ekstra innsats for å holde i orden.

Med andre ord driver jeg på med dette fordi jeg synes det er gøy. Selvsagt tar det mye tid, og noen ganger har jeg tenkt «nok er nok». Men jeg vender alltid tilbake, og det kommer jeg nok alltid til å gjøre. Uansett livssituasjon og arbeidssituasjon.

IMG_2257Når man er såpass interessert i disse to tingene som jeg er, begynner det å bli viktig å legge igjen et spor tilbake til bloggen på de tingene jeg lager. Det hender stadig vekk at jeg får bestillinger, og da synes jeg det er fint å ha en merkelapp på, der det står hvem som har laget det, eller en link til bloggen.

Jeg kjøpte merkelappene til høyre i bildet over hos labelsandprint.se for et års tid siden, og de har blitt flittig brukt. Men etter en stund fant jeg ut at jeg trengte flere. Jeg har nemlig en 3-åring som går i barnehagen, og jeg strikker og syr en del klær til henne. Det er ikke nok å merke klærene hennes med en nettadresse, det bør helst være navn på. Derfor gikk jeg tilbake til labelsandprint for å kjøpe en ny ladning med merkelapper – denne gangen BÅDE med nettadresse OG hennes navn.

Du kan tro vesla var fornøyd da hun ble fortalt at det sto «Olivia» på både luer, votter og det som tenkes kan, etter at jeg hadde sydd på disse merkene. Jeg er kjempefornøyd, barnehagen er fornøyde, og vesla er fornøyd. Det må vel være en solskinnshistorie herfra, og muligens et godt tips til andre? 🙂

Det kan jo legges til at de tilbyr alle mulige slags merkelapper på nettsiden, jeg anbefaler å ta en titt!

Kvaliteten på disse merkelappene er gode, og jeg er veldig fornøyd. Trykk på reklamebanneret nederst eller klikk her for å se hva de har tilgjengelig på nettsiden sin (reklame)

Söker du namnband namnlappar, då skall du besöka labelsandribbon.se

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.