Sjal i kunststrikk 2


Dette sjalet satt jeg og strikket i stua hos mine svigerforeldre. Nydelig som det er har jeg aldri klart å gitt det bort. Men jeg har heller ikke brukt det mye, for det er litt stramt strikket – det vil si at det er litt mye rundt halsen som skjerf, og litt lite som sjal.. Men noe må jo henge i skapet også 😉


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Sjal i kunststrikk

    • Ingunn Innleggsforfatter

      Hei! Oppskriften jeg brukte på sjalet fant jeg i en bok. Boka kjøpte jeg for MANGE år siden, og den har nok blitt sendt videre til bruktbutikken. Men etter et raskt søk på google fant jeg ut at boka mest sannsynlig heter «Skjønne sjal til store og små» av Ilona Petäjämaa. Kanskje det lokale biblioteket ditt har boka? Ellers ser jeg at de har den på ark.no. 🙂