Duk,  Håndarbeid og søm,  Hekling

Duk med vippekant

Etter et koselig besøk av min mor, samt en tur innom Sandnes Garns fabrikkutsalg på Ganddal, klarte jeg å finne glede i å hekle igjen. I 2010 heklet jeg et sengeteppe til bursdagsgave til min mors 50-årsdag. Det var myyyye arbeid, og siden det har jeg ikke hatt særlig lyst til å hekle.

Altså helt til forrige uke 🙂 Nå tok jeg for meg Mandarin Classic i en nydelig lilla farge fra Sandnes garn og heklepinne 2,5. «Duk med vippekant» ble altså seende slik ut.

Oppskriften er hentet fra «Den store Hekleboken» av Jeanette Jovik Skarpmo

Én kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.