Youtube

Hvordan spole undertråd

I dag hadde jeg mange planer for dagen. Jeg har flere prosjekter som nærmer seg fullført, og de skulle jeg gjøre ferdige i dag. Jeg hadde også planer om å lage flere youtubevideoer. Men så er det en gang slik at jeg har tre barn, og to av dem er 5 måneder. Og med det trenger man ikke å lete langt for å finne utfordringer.  «Grøt? Hvem vil vel ha grøt!? Nei, vi spytter det ut – det er gøyere!». «Sove? Nei, hvis jeg bare skriker lenge nok, så kommer nok mamma!». «Skal du strikke litt, sa du? Nei, kom til til meg og gi meg litt oppmerksomhet!».

Jeg har så lyst til så mye, men får ikke tid. Men mer enn å strikke, sy og blogge, har jeg lyst til å sove! En god natts søvn, ahh, så vidunderlig det høres ut! For hva skjer når man ikke får sove ordentlig? Man blir eitrende sinna inni seg når det er grøt overalt etter at babyene bare har spyttet ut kveldsmaten. Og det blir ikke bedre når man har lagt jentene, for så å høre på at de ligger å skriker fordi de er sultne. «Grøt er ikke mat! Jeg vil ha deilig, varm melk!».

Når endelig ungene sover, og man endelig har tid til å strikke litt på strikkemaskinen, ser man jo i kryss. I dag strikket og strikket jeg, og optimistisk ble jeg, for det gikk jo så fort. Da jeg begynte å nærmer meg et ferdig produkt, så jeg at jeg hadde stilt inn maskinen feil. Ser man i kryss på grunn av mangel på søvn, er ikke strikkemaskinen den beste tingen å drive på med, for der er det mange knapper og innstillinger som skal stå riktig for at det skal bli som planlagt.. Hele greiene måtte rekkes opp igjen, så nå er jeg akkurat like langt som jeg var i morges..

Det var dagens utblåsning. Alle utfordringer til tross får jeg gjort litt. I dag har jeg laget en liten videosnutt på 1,5 minutt som viser hvordan man spoler undertråd på en Janome MC5200.

Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.