Barselgave,  Håndarbeid og søm,  Håndstrikk,  Hodetøy,  Sjerf/Sjal,  Teppe/Pledd,  Votter/Vanter

Baby-stæsj

Jeg har ei venninne som skal ha baby i slutten av januar. I morgen er det nyttårsaften, og vi skal feire den sammen med den nevnte venninnen og hennes familie, og et vennepar til. Vi gleder oss stort 🙂
Jeg tenkte at denne venninnen som skal ha baby i januar kunne få en babygave. Hun bor ikke akkurat i nabolaget vårt, så det er ikke så ofte vi treffes. Derfor tenkte jeg at hun like gjerne kunne få hun det i morgen.

Babyen får altså en lue, et skjerf og et par votter strikket i ull.

Pleddet er heklet. Kommer med bedre bilde av det senere.

 

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.