Strikking – Gammel teknikk i ny design

97a6ecb77c2882bf375e7fbf437c473fb0c0f332000ac7a575d73121«Strikking – Gammel teknikk i ny design» av Lilly Secilie Brandal og Bente Myhrer (2. opplag, 2009)

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder et lite strikkekurs som forklarer hvordan du skal legge opp, strikke rett, strikke vrangt, felle av, øke masketallet, strikke mønster og mange andre teknikker. Den har oppskrifter på votter, vanter, pulsvarmere, sokker, tøfler, skjerf, sjal, luer, pannebånd, jakker, vester, gensere og babyklær. Den er beregnet på både nybegynnere og erfarne strikkere. Har register.

Omtale fra forlaget

Alle kan strikke.Her får du en grundig strikkeskole hvor du snart lærer å strikke de mange modellene som er med i boken. I tillegg inneholder den en masketabell som hjelper deg når strikkefastheten ikke stemmer. Modellene spenner vidt, fra små, enkle blomster via fargerike skjerf, sokker og sjal til større prosjekter som jakke og lappeteppe. Forfatterne har jobbet i garnforretninger i mange år, og de kjenner derfor godt til hva kundene er ute etter ? både nybegynneren og den erfarne strikkeren.

Teksten er hentet fra www.bokelskere.no

Modeller fra denne boken:

Baskerlue
Bursdagsgave til venninne (baskerlue)
Pulsvotter i konttstrikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *